WIE BEN IK


Mijn naam is Peter Schouten en ik ben woonachtig in Spijkenisse.  Inmiddels ben ik alweer een jaartje of zeven bezig met mijn grootste hobby , fotografie

 

Sinds de aanschaf van mijn eerste spiegelreflex, een EOS1000D ben ik via wat tussentijdse upgrades nu uitgekomen op de EOS80D en ik mag wel zeggen naar volle tevredenheid.  

Mensen zullen zich wellicht afvragen:"waarom geen fullframe ?"  Simpel, omdat ik in de tussentijd een lenzenpakket heb verzameld waarvan maar een klein deel op ff zou werken. Wat zit er dan in mijn tas ? ; het volgende ; Tamron 11-16mm F2.8 Pro ; Sigma 17-70mm 2.8-4.0 ;Sigma 105mm 2.8 Macro;  Canon 50mm 1.8; Canon 70-200 F4L en daarbij nog het een en ander aan filters , flitser(s) e.d.

 

Mijn interesses gaan voornamelijk uit naar (zakelijk) portret in zowel studio als op lokatie, stads-, architectuur- en interieur, landschaps- en macrofotografie alsmede veel (stedelijke) nachtfotografie.  Voorbeelden vindt je in mijn portfolio en ook plaats ik regelmatig werk op mijn  facebookpagina en op instagram.

Sinds vorig jaar is er ook werk van mij te koop op mijn eigen pagina bij Werk aan de Muur. welke regelmatig wordt bijgewerkt .

Uiteindelijk doel blijft  om via de diverse sociale media en mond op mond reclame (meer) betalende opdrachten (bedrijfsevenementen , bruiloften ed) te genereren wat het allemaal wat interessanter zou maken.

In de tussentijd blijf ik proberen mezelf verder te ontwikkelen en de opgedane kennis te delen op onze fotoclub Focus Nissewaard.